4 Ocak 2010 Pazartesi

Mutfakta Keyifli Dakikalar Icin

Merhaba,

Oncelikle 2010 yilinin hepimiz icin aydinlanma, huzur ve denge getirmesini ve etrafimizi en temiz, saf ve pozitif enerjilerle sarmalayan bir yil olmasini dilerim.

Uzun zamandir varligini 2009 yilinda kesfettigim kisisel gelisimimi insanlarla paylasmak ve bu yolda yuruyen kisilerle deneyimlerimi paylasirken; yeni girdigim "Mutfak" dunyasinda yasadigim sikintilari ve bazi hayat kurtaran tarifleri, puf noktalarini tek bir sitede birlestirmek arzusundaydim. Ancak normal web sitesi kurmanin zorlugunu http://www.degisiklezzetler.com/ adli sitenin kullanimini deneyip, malesef ki basarisiz olduktan sonra anladim. Boylece yazilari yerine oturtmaya calismaktansa, yazinin icerigi icin zaman harcayabilecegim 'blog' sistemine, hem de yeni yilin ilk is gunu kendimi kaptirdim :)

Bu web sitesi ile amacim hem hic kaybolmayacak bir gunluk tutmak, hem de mutfakta basarili olmanin aslinda cok da zor olmadigini hep birlikte deneyerek ogrenmek.

Bu yolda basarili olabilirsem ne mutlu, olamazsam da http://keyfilimutfaklar.blogspot.com/ 'u tatli bir ani olarak hatirlayabilirim.

Sevgiyle kalin...

1 yorum:

  1. Sevgili Deniz;

    Bu keyifli ve lezzetli yolculukta sana başarılar diliyorum. Seni takip edeceğim.

    sevgi ve ışıkla kal...
    Aylin

    YanıtlaSil